July 14, 2006

Google Reader is not listening

Posted by Arcane Gazebo at July 14, 2006 11:49 AM

So I added my own feed (the version with comments) to Google Reader to see how it behaves. The answer seems to be "very badly"; it hasn't shown an update since Wednesday even though the feed was updated several times, and queried by Google's feedfetcher (according to the server logs). So, I don't know what's going on.

I've set the comments feed to be generated dynamically now; for those of you reading it directly I'm hoping it will now show an update whenever a new comment is posted. Unfortunately, it will also be a little slower to load. Let me know if this breaks anything in your RSS reader.

Also: as several of you have noticed, comments don't always show up immediately upon posting. I don't know what's causing this but it looks like the page rebuilds are just delayed (maybe due to server load); if your comment doesn't show up immediately wait a few seconds and check again.

UPDATE: Dynamic updating didn't work out for comments-feed.xml, so I switched it back to static.

Tags: Website
Comments

Well, whatever you did messed things up for me... Until now the comment feed worked perfectly, now NetNewsWire Lite doesn't even show the Medium Lobster, Infallibility, CT-Sen, and Scurvy Dogs posts (if it weren't for the latter, I'd say this has something to do with where I commented...). Please, change it back! :-D

Posted by: Justin | July 14, 2006 1:36 PM

Ok, it's changed back. :) It didn't have the effect I wanted in Sage, either.

Posted by: Arcane Gazebo | July 14, 2006 2:09 PM

Broken RSS makes Baby Jeebus cry.

Posted by: Lemming | July 14, 2006 6:11 PM
Post a comment